7.0.1 - Skapa rabatter

Modul: Appen
Process: Installera appen
 
  • Hjälp kunden ladda hem och installera appen
    • Sök efter "Idun" i Appstore eller Google Play
    • Länkar till appen finns till höger
    • Ha din aktiveringskod redo (6 siffror/bokstäver) när kunden ska aktivera appen
När appen är installerad på telefonen läggs den som en ikon som vilken annan app som helst. Klicka på ikonen för att starta appen.
På välkomstskärmen ska kunden ange sina loginuppgifter. Dessa uppgifter är de du som optiker lagt in på kundens kontaktkort. Om kunden köpt någon i din webbshop tidigare kommer kunden redan ligga i kundregistret.

Kunden kan välja vilket språk de vill ha appen på. Observera att detta är systemspråket för appen. Kommunikation i appen kommer ske på det språk som din Idun-installation är inställd på.

Kunden anger här aktiveringskoden som kopplar appen till rätt optiker.
Kunden får bekräfta att deras uppgifter stämmer.
Längst upp på startsidan i appen kommer din logotype visas. Under logotypen blir kunden påmind om hur länge deras linsrecept är aktivt enligt vad du som optiker lagt in för information.
Om kunden klickar på "Beställ" kommer alltid en fråga upp om kunden vill boka en synundersökning innan beställningen.
Kunden får bara upp de produkter som är kopplade, med rätt styrkor vilket gör det mycket enkelt för kunden att köpa nya linser direkt från sin optiker.
På sidan "Instruktioner" ligger de specifika, kundanpassade instruktioner som gäller just de produkter som är kopplade till inloggad kund.